jessica@sangotal.com

0732 546 230

Vocal technique 1

start 5 maj 2021

kl. 17.30-19.00
6 onsdagar, varje vecka
irl eller online

1950:- , 1750:- för studenter

Under dessa 6 tillfällen kommer Jessica, som är både Complete Vocal Technique sånglärare, logoped och energy healer, att ge dig en massa spännande och ny kunskap om röstens funktion, stöd samt Complete Vocal Technique-funktionerna Neutral, Curbing, Overdrive och Edge. Innehållet kan anpassas efter kursdeltagarnas mål och frågor. 

Du kommer att få personlig coaching vid flera tillfällen, inför gruppen. Alla deltar dessutom i undervisningen, så att alla lär sig. Det blir lättare, effektivare och roligare att använda din röst och du får mer kontroll över din röst. Hur blir det bättre än så här?

Kurs i gruppform samt Jessicas sätt att facilitera är tryggt, mysigt samt stimulerande. Det är väldigt motiverande att uppmuntras av de andra medan du provar nya uttryck i de sånger du själv väljer.

“Jessica är mycket proffsig, engagerande och pedagogisk. På bara några få tillfällen har jag lärt mig helt nya färdigheter som jag aldrig trodde att jag skulle kunna bemästra. Kan varmt rekommendera en kurs hos Jessica om du är intresserad av att använda din röst på nya, oväntade sätt!” Jenny, kursdeltagare

Det går att delbetala denna kurs. Kontakta Jessica vid intresse.

Kurstillfällen:

5 maj
12 maj
19 maj
26 maj
2 juni
9 juni 

Anmäl dig här

0732 546 230

jessica@sangotal.com

Copyright Sangotal | Producerad av Conversant Creatives