jessica@sangotal.com

+46 732 546 230


Summer class CVT for

singing teachers and speech therapists

July 8th-11th, 2021

Thursday 5.00PM – Sunday 4 PM CET

10 000 SEK ALL-IN

 

Sommarkurs i CVT för sånglärare och logopeder i härliga Borghamn vid Vättern (nära Vadstena)!!

Vill du få en ordentlig introduktionskurs i Complete Vocal Technique med mera djupgående diskussioner om rösten, funktioner, effekter och density samt prova CVT i dina sånger? Då är det här kursen för dig!! Teori varvas med praktiska övningar, auditiv analys, frågestund etc.

Vi har satt ihop ett helt underbart all-inpaket – tycker vi själva – som förenar boende, sommar, vatten, musik, sång, skratt, kontakt med andra röstproffs och otroligt god mat för ett maximum av 8 deltagare!! Vi är VÄLDIGT nöjda!

Villan där vi både ska bo och ha kursen ligger i kanten av Borghamn, med utsikt på Vättern, 50 (om inte mindre) meter till bad, 200 meter till strand, och har övernattningsplatser för 5-10 personer. Lunch och middag ska förtäras i fantastiska, mysiga restaurang Gyllenhammar (high end Stockholmskockar som ville iväg från allt…) där livemusik välkomnas, och frukost ordnas i villan.

Under tre dagar kommer jag, Jessica Gorlee, att gå igenom CVT:s synsätt, övergripande principer, funktioner, effekter, densitet och metall, fonationsrör (javisst, i silikonform!!), berätta hur det har ändrat min egen sång, samt mina logopediska röstbehandlingar och allt annat som vill bli nämnt. Jag kommer att jobba med dina frågor och din röst i masterclass, där alla kan få vara delaktiga. J

ag har varit logoped i snart 20 år, CVT sånglärare i snart 10 år, sångerska/songwriter och musiker i 30 år. Jag är lyhörd, entusiastisk, positiv, engagerad och rolig (om jag får säga det själv) och ser fram emot att få möta dig och hjälpa dig bli en bättre sångare/sångerska, lärare och logoped!

SIGN up here

0732 546 230

jessica@sangotal.com

Copyright Sangotal | Producerad av Conversant Creatives